Informatie Turkije (home) Reizen Turkije Oad reizen, vakantie Turkije

Vakantie Turkije met Oad reizenBekijk aanbod Turkije

Oad Reizen behoort tot de OAD Groep dat van oorsprong een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf is en is uitgegroeid tot één van de grootste reisondernemingen van het land. De oprichter is G. ter Haar, die in 1924 busdiensten verleende op het gebied van personenvervoer. Na de uitbreiding in de loop der jaren ging Oad vanaf de jaren zestig optreden als organisator van busreizen. In de tachtiger jaren werden de reizen uitgebreid met vliegreizen, maar hieraan werd pas echt vorm gegeven in de jaren negentig. In deze jaren vond er een doorbraak plaats in het aanbieden van intercontinentale vliegvakanties.
Oad Reizen biedt tegenwoordig reizen aan over de hele wereld van Mexico tot Indonesië en van Zuid-Afrika tot Zweden. Naast volledig verzorgde vliegvakanties, maken ook busreizen, autovakanties en treinreizen deel uit van het reisaanbod van Oad Reizen.

>> ZOEK & BOEK nu uw ideale vakantie naar TURKIJE!     >> Klik op 'meer info' voor prijsvergelijking.


Reisaanbod Turkije

Het reisaanbod van Oad Reizen naar Turkije is groot en zeker met betrekking tot de zonvakanties, die onder meer worden aangeboden naar de Egeïsche kust, Lycische kust en aan de Turkse Rivièra. De populaire vakantiebestemmingen in Turkije van Oad Reizen zijn onder meer Marmaris, Side, Alanya, Kusadasi, Bodrum en Fethiye.
De reisonderneming biedt een groot aantal compleet verzorgde all inclusive vakanties aan naar Turkije. De prijssom voor de vakantiereis is dan inclusief de vlucht, de accommodatie, transfer van en naar het hotel en een verblijf op basis van de all inclusive formule. Uiteraard is het ook mogelijk om een vlucht te boeken naar Turkije en te verblijven in een hotel of appartement of basis van logies en ontbijt of alleen op basis van logies. Verder biedt Oad Reizen ook een stedentrip aan naar Istanbul in Turkije.

 

Aanbiedingen en lastminutes

Oad Reizen biedt een prima overzicht van aanbiedingen en lastminutes, waarbij een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen doorlopende aanbiedingen en lastminutes. De aanbiedingen naar Turkije kunnen in een apart overzicht worden bekeken, waarbij er op prijs, vakantiebestemming of reistype geselecteerd kan worden.
Bij een deel van de aangeboden vakanties kan er geprofiteerd worden van een kinderprijs, en wordt indien van toepassing apart aangegeven.
Aanbiedingen kunnen ook gevolgd worden via de Oad Reizen nieuwsbrief. Hierin worden o.a. exclusieve aanbiedingen en acties aangeboden. Men kan zich op de website gratis aanmelden voor de nieuwsbrief.

 

Service en garantie

Oad reizen is als betrouwbare reisonderneming uiteraard aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en bovendien wordt het groene appel logo van duurzaam ondernemen op de website gepresenteerd.
Oad Reizen biedt de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen en heeft daarvoor een handig overzicht van telefoonnummers ten aanzien van de diverse onderdelen van de reisonderneming. De reisonderneming biedt ook de service om online een reisadvies op maat aan te vragen. Verder wordt de gelegenheid geboden om klachten of reacties naar aanleiding van een vakantie per mail of via de post door te geven. Ook kan tijdens het boeken gekozen worden om een reisverzekering, ongevallenverzekering en annuleringsverzekering af te sluiten. Een andere service van Oad Reizen is het bieden van de mogelijkheid om voordelig een auto te huren op de plaats van bestemming.

 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
 • Duurzaam
 • Verzekeringen
 • Voordelige Autoverhuur
 • Telefonisch bereikbaar

 

Boeken bij Oad Reizen

Oad Reizen biedt de mogelijkheid om online of telefonisch een reis te boeken.
Het online boekingsproces wijst zich vanzelf nadat er een keuze is gemaakt voor een vakantiereis. Het proces wordt stap voor stap aangegeven; van het invullen van het aantal personen en de vertrekdatum tot en met de boekingsbevestiging. Bij de boekingsbevestiging wordt eerst een totaaloverzicht getoond, zodat de gegevens gecontroleerd kunnen worden en de boeking daarna officieel bevestigd kan worden. Na het boeken wordt er een bevestiging via de email verzonden.
Als er sprake is van een lastminute, waarbij het vertrek binnen drie weken is gelegen, moet er direct afgerekend worden via de internetkassa. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een creditcard of van het betalingssysteem iDeal. In andere gevallen zijn er mogelijkheden om de reissom via een bankoverschrijving te voldoen, bijvoorbeeld via internetbankieren of een telefonische overboeking.

 • Online boeken
 • Bevestiging via email
 • Lastminute met Ideal of creditcard
 • Aanbetaling en reissom via overschrijving

 
Banner